Διαμέρισμα διακοσμημένο - σχεδιασμένο από YoDezeen

2014-12-06 21:35

Η διακόσμηση του διαμερίσματος - σε σχέδια του YoDezeen- αξιοποιεί  βελούδινα, δερμάτινους καναπέδες,παλέτες σε σκούρο ουδέτερο χρώμα και τόνους του ξύλου, και δημιουργεί μία ιδιαίτερα ξεχωριστή ατμόσφαιρα.

Το πρώτο διαμέρισμα τονίζεται από ένα chocolatey καφέ δερμάτινο καναπέ.
 Στο χώρο κυριαρχεί ένας καφέ-σοκολατί  δερμάτινος καναπές,μία σκούρα γκρί καρέκλα εξαιρετικά μοντέρνα και ιδανική για διάβασμα      των ειδήσεων ή των e mail πρίν από την έναρξη  μίας κουραστικής ημέρας. Το βλέμμα τραβά το εντυπωσιακό ξυλόγλυπτο, μοναδικής ομορφιάς θα έλεγα.Στην τραπεζαρία το ανάλαφρο τραπέζι και τις καρέκλες σε ζεστό γκρί χρώμα συμπληρώνουν απαστράφτοντα  φωτιστικά με "χρυσό" φώς.

γκρι χρώμα-παλέτα

Το σκούρο γκρι καρέκλα Πλάγιος είναι εξαιρετικά μοντέρνο και ιδανικό για να απολαύσετε την είδηση ​​- είτε σε έντυπη μορφή ή μάλλον σε ένα iPad - κατά την έναρξη της μια κουραστική μέρα.

σκαλιστά-τοίχους

σκούρο-design-ιδέες

Το διαμέρισμα τραβά επίσης σε ορισμένα φυσικά στοιχεία με φυτά εσωτερικού χώρου που μιμούνται το πράσινο έξω από το παράθυρο.
Άστραφταν φωτιστικά χρυσό φως στην τραπεζαρία, σε συνδυασμό με τη ζεστή γκρι καρέκλες, κάνουν αυτό το διαμέρισμα κατάλληλο για ένα δείπνο κόμμα του μέλλοντος.
μάρμαρο-καφέ-τραπέζι

Ένα από τα πιο μοναδικά χαρακτηριστικά σε αυτό το δωμάτιο είναι το εντυπωσιακό ξυλόγλυπτο τείχη, τα οποία διαθέτουν τα πουλιά του παραδείσου λουλούδια σε πλήρη ανακούφιση.
                                                     Φωτεινή  Παπακωστοπούλου

                                                                 zontanevotospitimou.com/Interior Design Ideas