AR Design Studio Αρχιτέκτονες αναδιαμορφώσει ένα σπίτι 4 υπνοδωματίων σε Ρίτσμοντ

2015-11-23 23:06
 

Richmond House είναι μια ιδιωτική κατοικία που σχεδιάστηκε από AR Design Studio Αρχιτέκτονες.

Βρίσκεται στο Richmond, Λονδίνο, Αγγλία.

Richmond House από AR Design Studio Αρχιτέκτονες (1)
 
Richmond House από AR Design Studio Αρχιτέκτονες (2)
Richmond House από AR Design Studio Αρχιτέκτονες (3)
Richmond House από AR Design Studio Αρχιτέκτονες (4)
Richmond House από AR Design Studio Αρχιτέκτονες (5)
Richmond House από AR Design Studio Αρχιτέκτονες (6)
Richmond House από AR Design Studio Αρχιτέκτονες (7)
Richmond House από AR Design Studio Αρχιτέκτονες (8)
Richmond House από AR Design Studio Αρχιτέκτονες (9)
Richmond House από AR Design Studio Αρχιτέκτονες (10)

Richmond House από AR Design Studio Αρχιτέκτονες:

"Richmond House ήταν ένα μικρό σπίτι και ελκυστική 4 κρεβάτι? Χτίστηκε από το Λονδίνο απόθεμα σε μια νεο-γεωργιανό στιλ. Των πελατών ανέθεσε AR Design Studio για την εκ νέου σχεδιασμό και την επέκταση της ιδιοκτησίας και η σύντομη ήταν να εισαγάγει ένα νέο master υπνοδωμάτιο, ένα δωμάτιο-ντουλάπα, ένα μεγάλο χώρο καθιστικού και κουζίνα με ισχυρούς δεσμούς με τον κήπο.

Οι συζητήσεις με τους υπευθύνους σχεδιασμού κατά την έναρξη της διαδικασίας σχεδιασμού αποδεδειγμένο ότι κάθε επέκταση του κτιρίου επρόκειτο να είναι δύσκολο? τη γνώμη τους ήταν ότι οποιαδήποτε οπτική επίδραση στη σκηνή δρόμου ήταν πιθανό να είναι επιζήμια για την περιοχή. Τακτικές επαφές με την τοπική πολεοδομική αρχή εξασφαλιστεί ότι ένα αποδεκτό σύστημα αναπτύχθηκε με το σχεδιασμό? ένας τρόπος που ήθελαν AR να εργαστούν για να εξασφαλίσουν την έγκριση.

AR πρότεινε ένα κατακόρυφο στοιχείο πύργο προς την πλευρά του υπάρχοντος κτιρίου που θα στεγάσει ένα βοηθητικό δωμάτιο στο ισόγειο και το νέο master υπνοδωμάτιο στον πρώτο όροφο. Η φύση του κατακόρυφου στοιχείου ανελκυστήρες υποσυνείδητα ένα και βελτιώνει την ψυχική ευεξία όταν κοιμάται. Ο αξιωματικός υπόθεση προτείνει ότι ο νέος πύργος θα πρέπει να είναι σε τούβλα για να ταιριάζει με την υπάρχουσα ιδιοκτησία. Χρησιμοποιώντας το ίδιο υλικό βοήθησε συνδέουν τις δύο στοιχεία.

Ο πύργος είναι συνδεδεμένο με το υπάρχον με ένα σύνδεσμο ποτήρι το οποίο βοηθά στον καθορισμό ενός σαφούς ορισμού μεταξύ των νέων και των παλαιών αλλά και να φέρει το φως μέσα στο κτίριο. Ένα ενιαίο όροφο επέκταση στο πίσω μέρος του σπιτιού παρέχεται μια μεγάλη ανοιχτή κουζίνα, τραπεζαρία και χώρο καθιστικού. Αυτό δημιουργεί ένα φωτεινό και ευάερο χώρο για τους ιδιοκτήτες να ζήσουν και να δίνει Dylan, το σκυλί, άφθονο χώρο για να τρέξει γύρω.

Η εξωτερική πρόσοψη είναι επενδυμένα σε ψηφίδες ίνες τσιμέντου επένδυση και θέτει μια σύγχρονη γεωμετρία. Η οριζόντια, κυρίαρχη και γειωμένη φύση της επέκτασης αντισταθμίζεται από την έκταση της ολίσθησης τζάμια, το οποίο ανοίγει για να δημιουργήσει ένα χώρο που θολώνει τα όρια ανάμεσα στο εσωτερικό και έξω. Ένας χάλυβας, ξύλο και γυαλί σκάλα που οδηγεί στον πρώτο όροφο, που σήμερα στεγάζει το κύριο κοστούμι, καθώς και δύο νέα διαμόρφωσε περαιτέρω υπνοδωμάτια και μπάνιο οικογένεια. "

Richmond House από AR Design Studio Αρχιτέκτονες (11)
Πρώτο Επίπεδο
Richmond House από AR Design Studio Αρχιτέκτονες (12)
Δεύτερο Επίπεδο
 

AR Design Studio Αρχιτέκτονες αναδιαμορφώσει ένα σπίτι 4 υπνοδωματίων σε Ρίτσμοντ

Με πριν • 1 ημερών

Richmond House είναι μια ιδιωτική κατοικία που σχεδιάστηκε από AR Design Studio Αρχιτέκτονες.

Βρίσκεται στο Richmond, Λονδίνο, Αγγλία.

 

Richmond House από AR Design Studio Αρχιτέκτονες (1)
 
Richmond House από AR Design Studio Αρχιτέκτονες (2)
Richmond House από AR Design Studio Αρχιτέκτονες (3)
Richmond House από AR Design Studio Αρχιτέκτονες (4)
Richmond House από AR Design Studio Αρχιτέκτονες (5)
Richmond House από AR Design Studio Αρχιτέκτονες (6)
Richmond House από AR Design Studio Αρχιτέκτονες (7)
Richmond House από AR Design Studio Αρχιτέκτονες (8)
Richmond House από AR Design Studio Αρχιτέκτονες (9)
Richmond House από AR Design Studio Αρχιτέκτονες (10)

Richmond House από AR Design Studio Αρχιτέκτονες:

"Richmond House ήταν ένα μικρό σπίτι και ελκυστική 4 κρεβάτι? Χτίστηκε από το Λονδίνο απόθεμα σε μια νεο-γεωργιανό στιλ. Των πελατών ανέθεσε AR Design Studio για την εκ νέου σχεδιασμό και την επέκταση της ιδιοκτησίας και η σύντομη ήταν να εισαγάγει ένα νέο master υπνοδωμάτιο, ένα δωμάτιο-ντουλάπα, ένα μεγάλο χώρο καθιστικού και κουζίνα με ισχυρούς δεσμούς με τον κήπο.

Οι συζητήσεις με τους υπευθύνους σχεδιασμού κατά την έναρξη της διαδικασίας σχεδιασμού αποδεδειγμένο ότι κάθε επέκταση του κτιρίου επρόκειτο να είναι δύσκολο? τη γνώμη τους ήταν ότι οποιαδήποτε οπτική επίδραση στη σκηνή δρόμου ήταν πιθανό να είναι επιζήμια για την περιοχή. Τακτικές επαφές με την τοπική πολεοδομική αρχή εξασφαλιστεί ότι ένα αποδεκτό σύστημα αναπτύχθηκε με το σχεδιασμό? ένας τρόπος που ήθελαν AR να εργαστούν για να εξασφαλίσουν την έγκριση.

AR πρότεινε ένα κατακόρυφο στοιχείο πύργο προς την πλευρά του υπάρχοντος κτιρίου που θα στεγάσει ένα βοηθητικό δωμάτιο στο ισόγειο και το νέο master υπνοδωμάτιο στον πρώτο όροφο. Η φύση του κατακόρυφου στοιχείου ανελκυστήρες υποσυνείδητα ένα και βελτιώνει την ψυχική ευεξία όταν κοιμάται. Ο αξιωματικός υπόθεση προτείνει ότι ο νέος πύργος θα πρέπει να είναι σε τούβλα για να ταιριάζει με την υπάρχουσα ιδιοκτησία. Χρησιμοποιώντας το ίδιο υλικό βοήθησε συνδέουν τις δύο στοιχεία.

Ο πύργος είναι συνδεδεμένο με το υπάρχον με ένα σύνδεσμο ποτήρι το οποίο βοηθά στον καθορισμό ενός σαφούς ορισμού μεταξύ των νέων και των παλαιών αλλά και να φέρει το φως μέσα στο κτίριο. Ένα ενιαίο όροφο επέκταση στο πίσω μέρος του σπιτιού παρέχεται μια μεγάλη ανοιχτή κουζίνα, τραπεζαρία και χώρο καθιστικού. Αυτό δημιουργεί ένα φωτεινό και ευάερο χώρο για τους ιδιοκτήτες να ζήσουν και να δίνει Dylan, το σκυλί, άφθονο χώρο για να τρέξει γύρω.

Η εξωτερική πρόσοψη είναι επενδυμένα σε ψηφίδες ίνες τσιμέντου επένδυση και θέτει μια σύγχρονη γεωμετρία. Η οριζόντια, κυρίαρχη και γειωμένη φύση της επέκτασης αντισταθμίζεται από την έκταση της ολίσθησης τζάμια, το οποίο ανοίγει για να δημιουργήσει ένα χώρο που θολώνει τα όρια ανάμεσα στο εσωτερικό και έξω. Ένας χάλυβας, ξύλο και γυαλί σκάλα που οδηγεί στον πρώτο όροφο, που σήμερα στεγάζει το κύριο κοστούμι, καθώς και δύο νέα διαμόρφωσε περαιτέρω υπνοδωμάτια και μπάνιο οικογένεια. "

Richmond House από AR Design Studio Αρχιτέκτονες (11)
Πρώτο Επίπεδο
Richmond House από AR Design Studio Αρχιτέκτονες (12)
Δεύτερο Επίπεδο

                                                                  Φωτογραφίες: Martin Gardner

 

zontanevotospitimou.com / homedsgn