Όμορφο σπίτι στο βουνό

2015-10-11 22:07

 

 

Όμορφο σπίτι στο βουνό από Alric Galindez Αρχιτέκτονες

ΜΕ  • 15, ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 • ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Alric Galindez Αρχιτέκτονες έχει σχεδιάσει το Casa S, ένα σύγχρονο σπίτι που βρίσκεται στο Bariloche, Αργεντινή.

Αυτή η κατοικία 6.360 τετραγωνικών ποδιών διαθέτει 7 υπνοδωμάτια, 4 μπάνια και προσφέρει εκπληκτική θέα στη γύρω περιοχή, χάρη στην δάπεδο μέχρι την οροφή γυάλινους τοίχους του.

 

 

Casa S με Alric Galindez Αρχιτέκτονες:

"Το σπίτι είναι αποτέλεσμα πολλών πέτρα κουτιά που είχαν συσσωρευτεί από την πλευρά της μια περιοχή με κλίση. Κάθε μία από αυτές τις περιπτώσεις τα σημεία και τα πλαίσια εξαιρετική θέα, όπου μπορούμε να βρούμε τον καθεδρικό ναό, Otto και Ventana βουνά, ως κύριους χαρακτήρες του τοπίου φαίνεται από μέσα.

Ο χώρος οργανώνεται έτσι ώστε να μπορεί να χωριστεί σε διαφορετικές ζώνες, ανάλογα με τον αριθμό των ατόμων που χρησιμοποιούν πραγματικά τον τόπο. Κατά το μεγαλύτερο μέρος του έτους, το σπίτι μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τους τομείς, τα μικρότερα σπίτια μέσα στο μεγάλο σπίτι για ένα ταξίδι μετ ζευγάρι ή για παρέες στα σχέδια αναψυχή, ή ακόμη και τα δύο συμβαίνουν ταυτόχρονα. Αυτά ποικιλία των διατάξεων μετατρέψει το εσωτερικό ζωή του σπιτιού, την καλλιέργεια, την αλλαγή, προσαρμογή, εξελίσσεται.

 


 

Χρησιμοποιήσαμε τοπική πέτρα για να κρατήσει μια συνεκτική γλώσσα με τη σκληρή και υπέροχη γύρω, προσπαθώντας να δημιουργήσει την ιδέα ότι το σπίτι ήταν πάντα εκεί, όπως ακριβώς ένα άλλο βράχο ή ένα φυσικό χαρακτηριστικό απαρατήρητη. Χιόνι εποχές ενισχύουν την ιδέα. Ένα λευκό τεράστιο κυρίαρχη άποψη, λίγες μόνο βουνοκορφές εμφανίζονται στο σκοτάδι αντίθεση, και το σπίτι είναι πάντα εκεί.

Ο κοινωνικός χώρος τοποθετείται στο επίπεδο πρόσβασης, κυριαρχεί την καλύτερη θέα συλληφθεί από λευκό ηρεμία κουτιά από μέσα, απέναντι στην συντριπτική εξωτερικό. Η κύρια κρεβατοκάμαρα, και το μερίδιο τους επισκέπτες δωμάτιο αυτό το επίπεδο, το καθένα αντιμετωπίζει ένα διαφορετικό βουνό, σε αυτό το εκπληκτικό καλειδοσκόπιο αξιοθέατα.

Στο ισόγειο, τα δωμάτια για τα παιδιά, που διαμορφώνεται από την κλίση της γης, δημιουργώντας διαφορετικές καταστάσεις και τους όγκους, και ένα πατάρι με δύο επίπεδα, λόγω μιας ξαφνικής κατάθλιψη με το έδαφος γίνεται τα αγόρια κυριαρχήσει χώρο.

Ως προέκταση του καταστρώματος, ένας ελικοειδής ξύλινη σκάλα μας οδηγεί στο τελευταίο παράθυρο, αναπαύεται παρακάτω μερικά βήματα. Ένα τζακούζι αξιοθέατα και προσφέρει την καλύτερη θέα στο ηλιοβασίλεμα της λίμνης Γκουτιέρες, και κάτω από το ξύλινο κατάστρωμα, ένα ζεστό γυμναστήριο και σάουνα ολοκληρωθεί αυτή χαλαρώσετε ένα εμπνευσμένο επιφυλακή, σε ένα ιδανικό κλίμα, λίγο πιο πάνω από την κοιλάδα της Παταγονίας. "

 


 


Φωτογραφίες ευγένεια του Alric Galindez Αρχιτέκτονες 
Πηγή: Contemporist