Πολυτελής κατοικία

2016-05-22 23:02

 

Η πολυτέλεια δεν έχει μια ενιαία έννοια - ένα πολυτελές εσωτερικό θα μπορούσε να είναι περίτεχνο και εξωφρενικό, ή υποτονικό . Λεπτομέρειες όπως η ποιότητα των υλικών και ο σχεδιασμός φαίνεται να κάνουν περισσότερο από μια διαφορά από μόνο του brand name, έναν παράγοντα που επιτρέπει στους σχεδιαστές να δημιουργήσουν κάτι που αξίζει να θαυμάσετε σε κάθε προϋπολογισμό ή καθόλου.

                                                                                                                                              Σχεδιαστής: Vitali Yurov & Ιrina Dzhemesiuk

Από την πρώτη ματιά, είναι εύκολο να δούμε ότι αυτό το σπίτι αποφεύγει τα συνήθη υπέρ της προσωπικής έκφρασης. Το εσωτερικό θέμα διαθέτει άφθονα μοντέρνα έπιπλα και φωτιστικά, ακόμη μεταφέρει τα κλασικά και ασύμμετρα χαρακτηριστικά του στυλ ροκοκό.

 

 

 

 

 

 

 

 

Το αποτέλεσμα είναι απίστευτα μοναδικό,κλασικά χαρακτηριστικά , μοντέρνα έπιπλα και αστικά στοιχεία συνυπάρχουν στο εσωτερικό με ανανεωμένη τη ζωή - το σπρέι βαφής στον καθρέφτη θα κάνει για ένα διασκεδαστικό έργο DIY.


Η σφαίρα στο τραπέζι είναι η δουλειά του σχεδιαστή φωτισμού Μιχάλη Αναστασιάδη.

Με την πανέμορφη μαρμάρινη βάση και τα χρυσά στοιχεία , το φωτιστικό δαπέδου Hanna ενσαρκώνει την ενέργεια και το ρυθμό της συνονόματής της: jazz drummer Jake Hanna.

Σμαραγδένιο πράσινο και χρυσό προσφέρουν την ιδανική εταιρική σχέση για matchups παλέτα.


Και τέλος, οι καρέκλες είναι  σχεδιασμένες από το Roberto Lazzeroni.


Ενώ το υπόλοιπο του σπιτιού απολαμβάνει διακόσμηση, η κουζίνα παραμένει σχετικά απλή και άμεση. Ράφια από ανοξείδωτο χάλυβα και καλαίσθητα μαρμάρινα countertops συγχωνεύουν την ομορφιά με τη λειτουργικότητα.Ροκοκό στυλ λάμπει πραγματικά μέσα σε αυτό το χαρακτηριστικό καθρέφτη: κάθε ακμή παίρνει τη μορφή ενός διαφορετικού κλασικού πλαίσιου καθρέφτη για μία συναρπαστικά ασύμμετρη εμφάνιση.


 

Φωτεινή Παπακωστοπούλου

zontanevotospitimou.com/interiors design ideas