Πέτρινη Βίλα στην Ιταλία με θέα τη θάλασσα της Λιγουρίας

2016-04-02 00:42
αρχιτεκτονική πέτρινη βίλα

Η Vila Ν ,μια οικογενειακή κατοικία στη Λιγουρία της Ιταλίας από τον Αρχιτέκτονα Giordano Hadamik , είναι ενταγμένη στους λόφους με θέα στον κόλπο της Ιμπέρια. Το έργο αποτελείται από δύο υπόγειους όγκους : προς τα αριστερά από την κύρια είσοδο υπάρχει ένας ενιαίος χώρος, με την πισίνα που εκτείνεται στο άπειρο ,και  προς τα δεξιά η ιδιωτική πτέρυγα φιλοξενεί πέντε υπνοδωμάτια, μια εξωτερική βεράντα και καταπληκτική θέα.

πέτρινη βίλα (2)

Από το εξωτερικό, είναι σχεδόν δύσκολο να πω, που τελειώνει η πλαγιά  και αρχίζει το σπίτι . Αν δεν ήταν για το αίθριο, θα ήθελα να είναι σχεδόν αδύνατη. "Το αίθριο στον κήπο και τα στέγαστρα ηλιοπροστασίας δημιουργούν ένα φίλτρο ανάμεσα στο εσωτερικό και στο εξωτερικό», δήλωσε ο αρχιτέκτονας. Η πράσινη στέγη δεν είναι μόνο για τα βλέμματα , είναι όπως οι ηλιακοί συλλέκτες και ο ενδοδαπέδιος αερισμός, βιώσιμη .

Το μινιμαλιστικό σχέδιο της εσωτερικής  διακόσμησης αναδεικνύει οργανικά υλικά, όπως ξύλο και πέτρα, σε συνδυασμό με τα δάπεδα από βιομηχανικό σκυρόδεμα και γύψο. Ειδικά σχεδιασμένα έπιπλα από φυσικό ξύλο βελανιδιάς συμβάλλουν σε μια φιλόξενη αίσθηση στο σαλόνι ενιαίας διαρρύθμισης.

"Ο σχεδιασμός των υπνοδωματίων δείχνει μια πολύ αποτελεσματική διάταξη με εντοιχισμένες ντουλάπες και πολυ-λειτουργική χρήση," ενώ τα γυάλινα ανοίγματα στις φυσικές πέτρινες προσόψεις προσφέρουν την υπέροχη θέα στην κοιλάδα και τη θάλασσα.

Εκτός από τους χώρους διαβίωσης, η κατοικία ενσωματώνει μια αποθήκη τροφίμων, πλυντήριο, αποθήκες,  δωμάτια υπηρεσίας και κατά κάποιο τρόπο και κάπου, ένα γκαράζ δύο αυτοκινήτων. [Οι πληροφορίες που παρέχονται από Giordano Hadamik Αρχιτέκτονες]

πέτρινη βίλα (3)
πέτρινη βίλα (4)
πέτρινη βίλα (5)
πέτρινη βίλα (6)
πέτρινη βίλα (7)
πέτρινη βίλα (8)
πέτρινη βίλα (9)
πέτρινη βίλα (10)
πέτρινη βίλα (11)
πέτρινη βίλα (12)
πέτρινη βίλα (13)
πέτρινη βίλα (14)
πέτρινη βίλα (15)
πέτρινη βίλα (16)
https://youtu.be/AaJGZ2aG868

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας:

Δημοσκόπηση

Σας άρεσε η ιστοσελίδα μας

πολύ (20)

Σύνολο ψήφων: 70

https://youtu.be/AaJGZ2aG868

Δημοσκόπηση

Επαφή

zontanevotospitimou 6972291096 fotpap@gmail.com
youtu.be/AaJGZ2aG868

FAQ

Η κατηγορία είναι κενή.

Υλοποιήθηκε από Webnode