Ξενοδοχείο Perivolas στην Οία,Σαντορίνη

2015-08-23 23:10

Perivolas Οία της Σαντορίνης είναι ένα εντυπωσιακό ξενοδοχείο που βρίσκεται στην Οία, στο νησί της Σαντορίνης, στην Ελλάδα.

Με παραδοσιακά ασβεστωμένα δωμάτια και οι τοίχοι του ηφαιστειακού βράχου, το ξενοδοχείο βρίσκεται σκαρφαλωμένο στην κορυφή της καλντέρας, με εκπληκτική θέα στη γύρω Αιγαίο.

 

 

Φωτογραφίες ευγένεια του Περίβολας Οία Σαντορίνης:

«Perivolas είναι το απόλυτο σε χαλαρή πολυτέλεια. Ισορροπώντας πάνω στο βράχο πάνω από το Αιγαίο, αυτό το φιλόξενο διαφυγής είναι σχεδιασμένο ως ένα μέρος όπου μπορείτε να αφήσετε το υπόλοιπο του κόσμου ξεφύγει.

Χτισμένο αμφιθεατρικά, απομονωμένη τοποθεσία Περίβολας »συνδυάζει απεριόριστη θέα με την πολυτέλεια της απόλυτης ηρεμίας. Είναι σε μικρή απόσταση με τα πόδια από την Οία, το πιο όμορφο χωριό της στην Ελλάδα πιο ρομαντικό και εντυπωσιακό νησί, τη Σαντορίνη. Κήπους χυθεί κάτω από την κλίση στην πισίνα υπερχείλισης, η οποία φαίνεται να γλιστρήσει από το χείλος του γκρεμού και αιμορραγούν στο γαλάζιο ορίζοντα. Μόνο η περιστασιακή διοδίων καμπάνες της εκκλησίας ή το σφύριγμα ενός αλιευτικού σκάφους πολύ κάτω από σπάει τη σιωπή του διαλογισμού.

Είναι εύκολο να σταθώ εδώ όλη την ημέρα, βλέποντας το μεταβαλλόμενο φως μέχρι να εξαφανιστεί ο ήλιος στη θάλασσα. "